Service af bil for alle mærker og modeller

Søger du et kompetent og kvalitetsbevidst autoværksted til service af bil? Hos Auto-Jensen i Nordborg på Als udfører vi grundigt og effektivt service af bil af alle mærker og modeller uanset årgang. Vi er erfarne fagspecialister, der er veluddannede og har en faglig høj integritet, som udmunder sig i kvalitetsarbejde. Vi klargør og servicerer biler på eget værksted, hvor vi anvender nogle af de bedste reservedele på markedet. Det altoverskyggende fokus for os er kvaliteten af vores arbejde, hvilket beror på vores erfaring med alle typer biler. Mangler du en professionel mekaniker til service af din bil, tager vi gerne et kig på den.

Bevar garantien med service af din bil hos os

Ønsker du at opretholde og bevare garantien på din bil, skal der et service af din bil til. Det bidrager desuden til at forebygge mod skader og reparationer samt optimere sikkerheden for dig som bilist. Større drifts- og sikkerhedsproblemer kan mindske ved hjælp af service af bil, der udfører efter anvisningen fra forhandleren. Det er forskelligt, hvad intervallerne siger, men typisk skal det første finde sted mellem 10.000 og 30.000 kørte kilometer eller én gang om året. Er du i tvivl om, hvornår du skal til service, tager vi gerne et kig på din bil.

Omhyggelig og effektiv service

Når det kommer til biler, er vi meget alvorlige. Det handler nemlig i høj grad om trafiksikkerhed, hvorfor et service af bil skal udføres korrekt efter bogen. Vi er meget omhyggeligt og effektive, så din bil er i sikre hænder. Lad os give dig et uforpligtende tilbud på efter servicetjek samt eventuelle udbedringer, så du bliver sikkert kørende igen, og garantien på bilen bevares - hvis altså din bil ikke er så gammel, at garantien er udløbet. For de fleste biler er det 3-5 år.

Trænger din bil til service?

Kontakt os for aftale om service af din bil på telefon 74 49 19 20 eller skriv til auto-jensen@auto-jensen.dk, eller udfyld formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os her

​Auto-Jensen v/Thomas Jensen 

Mads Clausens Vej 2, 6430 Nordborg 

Kontakt

Åbningstider

Man. - fre.:​

08.00 - 18.00​

Lørdag:

10.00 - 16.00​

Søndag:

Lukket