Fagspecialister i alle bilmærker

plug

Eksisteret siden 1975​

sports-and-competition (1)

Konkurrencedygtige priser​

pay-per-click

Autoservice på alle bilmærker og bilmodeller

Søger du et kompetent og kvalitetsbevidst autoværksted til autoservice? Hos Auto-Jensen i Nordborg udfører vi grundigt og effektivt bilservice af alle mærker og modeller uanset årgang til konkurrencedygtige priser.

Vi er erfarne fagspecialister, der er veluddannede og har en faglig høj integritet, som udmunder sig i kvalitetsarbejde. Vi klargør og servicerer biler på eget autoværksted, hvor vi anvender nogle af de bedste reservedele på markedet. 

Vores kunder kommer typisk fra vores lokalområde omkring Nordborg, men vi har også kunder fra blandt andet Augustenborg, det øvrige Als samt Sønderjylland.

Det altoverskyggende fokus for os er kvaliteten af vores arbejde, hvilket beror på vores erfaring med alle typer biler. Mangler du en professionel mekaniker til service af din bil, tager vi gerne et kig på den.

Bevar garantien med autoservice hos os

Ønsker du at opretholde og bevare garantien på din bil, skal der et regelmæssigt autoservice til. Det bidrager desuden til at forebygge mod skader og reparationer samt optimerer sikkerheden for dig som bilist.

Større drifts- og sikkerhedsproblemer kan mindskes ved hjælp af bilservice, der udføres efter anvisningen fra forhandleren. Det er forskelligt, hvad intervallerne siger, men typisk skal det første finde sted mellem 10.000 og 30.000 kørte kilometer eller én gang om året. 

Er du i tvivl om, hvornår du skal til service, tager vi gerne et kig på din bil.

Omhyggeligt og effektivt serviceeftersyn

Når det kommer til biler, er vi meget alvorlige. Det handler nemlig i høj grad om trafiksikkerhed, hvorfor autoservice skal udføres korrekt og helt efter bogen. Vi er meget omhyggeligt og effektive, så din bil er i sikre hænder.


Lad os give dig et uforpligtende tilbud på efter servicetjek samt eventuelle udbedringer, så du bliver sikkert kørende igen, og garantien på bilen bevares - hvis altså din bil ikke er så gammel, at garantien er udløbet. For de fleste biler er det 3-5 år.

Kontakt os eller kig forbi og få en pris på autoservice

Du er velkommen til at kigge forbi vores bilværksted i Nordborg eller ringe på telefon 74 49 19 20 for at bestille en tid til autoservice eller for at indhente en pris. Alternativt kan du skrive til vores e-mail auto-jensen@auto-jensen.dk.

Trænger din bil til service?

Kontakt os for aftale om service af din bil på telefon 74 49 19 20 eller skriv til auto-jensen@auto-jensen.dk, eller udfyld formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os her

​Auto-Jensen v/Thomas Jensen 

Mads Clausens Vej 2, 6430 Nordborg 

Kontakt

Åbningstider

Man. - fre.:​

08.00 - 18.00​

Lørdag:

10.00 - 16.00​

Søndag:

Lukket

-->