Fagspecialister i alle bilmærker

plug

Eksisteret siden 1975​

sports-and-competition (1)

Konkurrencedygtige priser​

pay-per-click

​Import af biler fra Tyskland efter individuel bestilling

​Leder du efter en autoforhandler med speciale i import af biler fra Tyskland? Hos Auto-Jensen har vi specialiseret os i import af tyske biler, som kunderne selv bestiller. Vi har naturligvis også mere almindelige brugte biler til salg. Vores kunder er både private og erhverv i blandt andet Nordborg, Augustenborg og Als samt mange andre steder.

Få mere udstyr og spar penge på tyske importbiler

Vores speciale er at importere biler fra Tyskland efter bestilling. Du fortæller os blot, hvilken bil du ønsker, og så kan vi normalt finde den ønskede bil i Tyskland.​

​Der er ofte sparet på udstyret, hvis man køber en mere eksklusiv bil i Danmark, men det er ikke tilfældet i Tyskland. Derfor er der penge at spare på tyske importbiler, selvom man skal betale afgift. Vores priser for import af biler er altid yderst fordelagtige. Vi klargør herefter bilen på vores autoværksted, som har eksisteret siden 1975. 

Vi hjælper også gerne med enten finansiering eller leasing, hvis du ønsker det. Vi lægger altid stor vægt på, at vi skal udføre kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, da vi ved, at det giver tilfredse kunder. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde med salg og bilimport fra Tyskland og efterfølgende klargøring.

Kontakt os for at høre mere om import af biler

Du er velkommen til at høre nærmere om vores import af biler fra Tyskland. Vi tager gerne en snak om, hvad du ønsker, og hvad vi tilbyder. Herefter kan vi undersøge markedet og komme med et uforpligtende tilbud på import af bil.

Du kan ringe til os på telefon 74 49 19 20 for at blive klogere på, hvad vi tilbyder, men du er også velkommen til at skrive til os på e-mail auto-jensen@auto-jensen.dk. Vi finder altid en løsning ved import af biler.

​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os her

​Auto-Jensen v/Thomas Jensen 

Mads Clausens Vej 2, 6430 Nordborg 

Kontakt

Åbningstider

Man. - fre.:​

08.00 - 18.00​

Lørdag:

10.00 - 16.00​

Søndag:

Lukket

-->