Fagspecialister i alle bilmærker

plug

Eksisteret siden 1975​

sports-and-competition (1)

Konkurrencedygtige priser​

pay-per-click

Klargøring til syn af alle bilmærker

Har du brug for hjælp til klargøring til syn?

Skal din bil snart til syn? Hos Auto-Jensen tilbyder vi klargøring til syn af alle bilmærker. Første gang din bil skal til syn, er når den er fire år gammel - herefter indkaldes den hvert andet år. Når din bil skal gøres klar til syn, er det vigtigt at alliere dig med et kompetent autoværksted, der har mange års erfaring med klargøring til syn. Det har vi hos Auto-Jensen i Nordborg på Als (ca. 20 kilometer fra Sønderborg), og vi er yderst grundige og omhyggelige i alt, vi foretager os. Når din bil har været en tur forbi os, går den lige igennem synskontrollen.

Hvorfor skal du vælge os til klargøring til syn?

Vil du være sikker på, at din bil kan gå igennem synshallen med et godkendt stempel, tilbyder vi at udføre en gennemgribende klargøring til syn for dig. Uanset hvor gammel din bil er, har vi erfaring med at udføre alle de obligatoriske ting i forbindelse med et syn, så der ikke er ting, der rasler eller er ødelagt. Alt gennemgås til punkt og prikke, så din bil er 100% klar til syn.​

Vi klargør alle biler på eget værksted, som består af kompetente fagspecialister. Vi tager alle bilmærker og modeller ind, og særligt VW og Audi er vores store ekspertise. Skal vi se på din bil før et syn, så kig ind eller ring for aftale.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag

Er din bil blevet indkaldt til periodisk syn, tager vi gerne et kig på din bil og kommer med et uforpligtende tilbud på klargøring til syn. Du får din bil tilbage i absolut topform, så den går lige igennem. Vi kan vores kram, og vi sætter en ære i at servicere vores kunders biler med stor faglig integritet, så resultatet bliver 100% fejlfrit. Skal vi se på din bil?

Bestil klargøring til syn på telefon 74 49 19 20 eller skriv til auto-jensen@auto-jensen.dk.​

Skal din bil synes?

Lad os klargøre din bil inden syn, udfyld formularen for spørgsmål, og så vender vi tilbage hurtigt muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os her

​Auto-Jensen v/Thomas Jensen 

Mads Clausens Vej 2, 6430 Nordborg 

Kontakt

Åbningstider

Man. - fre.:​

08.00 - 18.00​

Lørdag:

10.00 - 16.00​

Søndag:

Lukket

-->