Fagspecialister i alle bilmærker

plug

Eksisteret siden 1975​

sports-and-competition (1)

Konkurrencedygtige priser​

pay-per-click

Forsikringsskader

​Hurtig reparation af forsikringsskader

På vores autoværksted foretager vi professionel og hurtig reparation af alle former for forsikringsskader. Uanset graden af skade på din bil, kan vi tilbyde effektiv hjælp på Als, i Nordborg og Sønderborg.

Kompetent rådgivning og vejledning

Har du brug for rådgivning og vejledning i forbindelse med forsikringsskader, er du meget velkommen til at kontakte os. Processen med dokumenter og forsikringsselskab kan være vanskelig at håndtere og overskue uden erfaring, og vi oplever, at mange har stor gavn af at ringe til os og få klarhed.

I de bedste hænder hos os

Vi har mange års erfaring med forsikringsskader og har set lidt af hvert på vores værksted. Vi forstår, hvor irriterende det kan være med forsikringsskader og gør derfor en stor indsats for at sikre en problemfri og hurtig proces, så du kan få din bil tilbage igen, inden der er gået længe. Vores mekanikere er professionelle og dygtige til deres fag – din bil er i de bedste hænder.

Ring i dag

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på 74 49 19 20  eller skriv på auto-jensen@auto-jensen.dk​ og få kompetent vejledning. Vi har værksted i Nordborg og bliver ofte besøgt af kunder fra blandt andet Als og Sønderborg, der har brug for ekspertise i forbindelse med forsikringsskader. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Kontakt os for reparationer

Udfyld nedenstående formular med hvad vi kan hjælpe dig med og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os her

​Auto-Jensen v/Thomas Jensen 

Mads Clausens Vej 2, 6430 Nordborg 

Kontakt

Åbningstider

Man. - fre.:​

08.00 - 18.00​

Lørdag:

10.00 - 16.00​

Søndag:

Lukket

-->