Fagspecialister i alle bilmærker

plug

Eksisteret siden 1975​

sports-and-competition (1)

Konkurrencedygtige priser​

pay-per-click

Klargøring til bilsyn af alle bilmærker

Skal din bil snart til syn? Hos Auto-Jensen tilbyder vi klargøring til bilsyn af alle bilmærker i Nordborg nær Sønderborg. Første gang din bil skal til syn, er når den er fire år gammel - herefter indkaldes der hvert andet år. Når din bil skal gøres klar til syn, er det vigtigt at alliere dig med et kompetent autoværksted, der har mange års erfaring med klargøring til bilsyn. Det har vi hos Auto-Jensen, og vi er yderst grundige og omhyggelige i alt, vi foretager os. Når din bil har været en tur forbi os, går den lige igennem synskontrollen.

Gennemgribende klargøring til bilsyn

Vil du være sikker på, at din bil kan gå igennem synshallen med et godkendt stempel, tilbyder vi at udføre et gennemgribende klargøring til bilsyn for dig. Uanset hvor gammel din bil er, har vi erfaring med at udføre alle de obligatoriske ting i forbindelse med et syn, så der ikke er ting, der rasler eller er ødelagt. Alt gennemgås til punkt og prikke, således at din bil er 100% klar til syn. Vi klargør alle biler på eget værksted, som består af et kompetent team af fagspecialister. Vi tager alle bilmærker og modeller ind, og særligt VW og Audi er vores store ekspertise. Skal vi se på din bil før et syn, så kig ind eller ring for aftale.

Få et uforpligtende tilbud

Er din bil blevet indkaldt til periodisk syn, tager vi gerne et kig på din bil og kommer med et uforpligtende tilbud på klargøring til bilsyn. Du får din bil tilbage i absolut topform, så den går lige igennem. Vi kan vores kram, og vi sætter en ære i at servicere vores kunders biler med stor faglig integritet, så resultatet bliver 100% fejlfrit. Skal vi se på din bil?

Bestil klargøring til bilsyn på telefon 74 49 19 20 eller skriv til auto-jensen@auto-jensen.dk.

Skal din bil synes?

Lad os klargøre din bil inden syn, udfyld formularen for spørgsmål, og så vender vi tilbage hurtigt muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os her

​Auto-Jensen v/Thomas Jensen 

Mads Clausens Vej 2, 6430 Nordborg 

Kontakt

Åbningstider

Man. - fre.:​

08.00 - 18.00​

Lørdag:

10.00 - 16.00​

Søndag:

Lukket

-->